Welkom bij de Online Netwerk 3-daagse!

Hi wat super tof dat je je hebt aangemeld voor de Netwerk 3-daagse, ik heb er ontzettend veel zin in!

Voordat je deze pagina wegklikt, nog even een aantal belangrijke zaken.

Ten eerste: Meld je alvast aan voor de besloten FB-groep. Want die staat meteen open en daar kan je alvast een start maken met netwerken. Stel je daar zeker even voor en hoe leuk als je dat met een video doet?

In de FB groep, kom ik een aantal keer live, zodat we elkaar nog beter leren kennen en de verbinding alvast aan kunnen gaan. Ik wil je dan ook uitnodigen om een pro-actieve houding aan te nemen in de FB groep. Ik geloof er in dat het grootste deel van jouw succes te maken heeft, met komen opdagen. Dus laten we elkaar daar in aanmoedigen.

De link voor de FB groep is: www.facebook.com/groups/onlinenetwerkdriedaagse/

Ik laat je dan zsm binnen 🙂

Ten tweede: je zult van mij een aantal mailtjes ontvangen met daarin oa. de zoom link van de masterclasses, maar ook het wachtwoord om straks in de online leeromgeving te komen.

Zorg ervoor dat mijn mailtjes niet in de spam terecht komen, of check daar straks als eerste als je nog geen mail ontvangen heb. Mijn mailadressen die ik beide gebruik: sayhi@shareyourvibes.nl en vibesnoordwijk@gmail.com

Ten derde: Zijn we al geconnect op Instagram? Zou ik super leuk vinden! Je vindt me op: https://www.instagram.com/shareyourvibes.nl

Voor nu wens ik je alvast heel veel plezier toe, tot ziens in de Facebook groep en anders zie ik jullie allemaal van 23-25 november.

Het worden allemaal masterclasses die je niet missen wil en we eindigen vrijdag dus ook nog eens met een Netwerk Speeddate via Zoom!

Jaaaa, can’t wait!

Lieve ondernemende groet,

Debbie Huson
Founder VIBES

Coworkingspot, Business School & Business Club
www.shareyourvibes.nl

Chat openen
💬 Hulp nodig?
Hallo! 👋🏽
Kan ik je helpen?