Terug

Boost je business

Word gratis Vibes member!

Over jouw coach, Debbie Huson

Over jouw coach, Debbie Huson

Hi, ik ben Debbie Huson en ik ben nu al zo’n ruim 22 jaar ondernemer en eigenaresse van VIBES, de co-workingspot & business school voor vrouwelijke ondernemers in Noordwijk.

Ik ondersteun en inspireer ambitieuze vrouwelijke ondernemers zodat zij hun ambities en dromen waarmaken en kunnen doen wat zij het allerliefste willen en waar ze ook nog eens retegoed in zijn. Zodat ze het leven kunnen leiden dat echt bij hun past, met financiële en mentale vrijheid, zodat ze meer tijd en energie overhouden voor waardevolle verbindingen.

Er komt bij ondernemen zoveel meer kijken, dan je in eerste instantie denkt. En voor een heleboel van die zaken ben je eigenlijk nooit echt opgeleid. Ik wil je die kennis heel graag geven en je ook leren hoe je die kennis gaat vertalen naar je eigen praktijk. Neem een kijkje in mijn business coaching programma’s, masterclasses en gratis tools om te zien wat er bij jou past.

“Groei is oncomfortabel. Omdat het nieuw en onbekend is, deze versie van jezelf ben je nooit eerder geweest. Dus wees niet te hard voor jezelf en adem er rustig doorheen.”

Word gratis lid van Vibes members

En leer allerlei zaken over succesvol ondernemen

Bekijk ook:

E-book Maak van je passie een winstgevend bedrijf

In dit E-book krijg je 7 handvatten om van jouw passie een winstgevend bedrijf te maken. Kennis wordt pas waardevol als je actie onderneemt. Als jij ongelofelijk goed bent in je eigen vak, maar het ondernemersspel nog niet lekker in je vingers hebt, dan is dit 40 pagina grote gratis ebook voor jou.

Volgt binnenkort

Join de Facebook group

Wees welkom in onze gratis facebook groep “Jouw ondernemersavontuur” waarin je samen met andere onderneemsters gaat groeien en verbinden. In deze groep kun je jouw successen,  je struggles en je vraagstukken delen met andere gepassioneerde onderneemsters en werken aan jouw ondernemersskills.

Ondernemen is echt een mega uitdagend (en gaaf!) vak!

En het mooie is: je kan het leren

Bekijk de VIBES business programma’s en gratis tools:

  • Leer de skills om te ondernemen.
  • Versterk je mindset.
  • Groei als mens en groei met je bedrijf.

Gratis, become a Vibes member!

Ja je leest het goed, een Vibes membership is gratis.

Als Vibes member ontvang je uiteraard gratis business tips, geniet je van kortingacties en word je op de hoogte gehouden van alle evenementen die bij VIBES plaatsvinden. Maar dat niet alleen. Er worden ook waardevolle online masterclasses gegeven, die jij als member dus helemaal voor niks kan volgen. Need I say more? Join the club!

 

Schrijf je in door je naam en email in te vullen en het boxje aan te vinken

Chat openen
💬 Hulp nodig?
Hallo! 👋🏽
Kan ik je helpen?